Kako do kuhinje po meri

a da ne izgubite živce

Sa nama brzo i lako dolazite do kuhinje koja odgovara vašim potrebama. Jer, mi radimo timski! Tu smo da saslušamo vaše ideje i želje, a potom ih sprovedemo u delo.

Jefimija Medić,

stolar

Milan Medić,

stolar

  Jefimija Medić, arhitekta      Milan Medić, stolar               

Glava vam puca od danonoćnog vrtenja sajtova u potrazi za savršenom kuhinjom?

Od tolike ponude vam se  vrti u glavi. Medijapan ili iverica, u čemu je razlika, osim u ceni?  Prijateljica ne prestaje da hvali vrata sa otvaranjem na dodir. Mada, sviđa vam se i kuhinja koju ste videli kod kumova sa šik apotekarskim ručkicama

Da li da izaberete indukcionu ploču ili staromodni šporet? Indukciona je super, ali i sa babinog Smederevca su stizale ukusne stvari… A rerna : da li da bude ispod, ili iznad radne ploče? A tek sudopera? Granitna, vredi li novca? Šta fali standardnim od nerđajučeg čelika? Ili pak keramička? 

Sa  mnogim od ovih nedoumica smo se i sami sreli, i to ne samo radeći na tuđim projektima, već i tokom adaptacije stana u kojem živimo.


Prikupili ste gomilu ideja sa Pinteresta, tačno znate šta želite!

To je sjajna vest. Pinterest je odlična platforma koju i sami vrlo rado koristimo.

Ponekad, kada se sami upustite u ovu avanturu, ne primećujete da ideja sa Pinteresta ne odgovara stvarnim mogućnostima prostora koji želite da opremite.

Zato smo tu mi, da izvučemo maksimum iz onog šta vam se dopada!

Nije valjda došlo vreme da mi i za kuhinju treba arhitekta?!

Valjda ja znam najbolje šta mi odgovara! Kuvam već sto godina, ne treba mi tamo neko da mi prosipa savete!

Koliko puta u životu pravite kuhinju? Jednom u pet, deset, petnaest, dvadeset godina? I nije jeftina. Zašto biste potrošili gomilu para na nešto što je moglo bolje? Sve greške koje biste potencijalno napravili, neko je već napravio pre vas. Sa većinom neodumica koje imate, mi smo se već ranije susreli.

Tu smo da saslušamo vaše želje i potrebe, kako bismo napravili savršenu kuhinju za vas!

Primer uspešne realizacije u četiri koraka

Čovek je mera svih stvari

Izjavio je Pitagora, u možda drugačijem kontekstu. Sigurno se sada pitate : Šta će Pitagora u priči o kuhinji? Svako je mera prostora u kom stanuje. Davno su prošla vremena kada su sve kuhinje bile visoke 85cm. Danas se visina kuhinje prilagođava vama, a ne vi njoj!

Takođe, ovaj prostor može imati i vrlo različite namene. Za nekoga, kuhinja je mesto gde se motaju sarme i kuvaju džemovi.  Za drugog je show room koji se prikazuje gostima između glavnog jela i dezerta.  Za trećeg je mesto gde se mese torte i kolači za porudžbinu. Za četvrtog, petog,…

I kako sve to funkcioniše?

Nakon telefonskog poziva, dolazimo do vas, premeravamo buduću kuhinju i slušamo vaše želje. Potom crtamo osnove, izglede, modele. Tokom svake od ovih faza vas konsultujemo.

Arhitekta ni u jednom trenutku neće predložiti nešto što izgleda “lepo samo na papiru” (a u stvarosti je nepraktično). Isto tako, stolar ne pribegava najjednostavnijem rešenju samo zato što je “tako lakše”.

Ukoliko smatramo da je potrebno, predlažemo pomeranje instalacija. Ucrtavamo nove položaje za električara i vodoinstalatera. (Ne možemo da vam opišemo koliko je ovaj deo važan za bolju organizaciju prostora!)

Takođe, budući da često obitavamo po prodavnicama pločastih materijala, upoznati smo sa cenama. Stoga, ukoliko vam predložimo mehanizam ili materijal, koji izlazi iz standardne ponude, prethodno ćemo vas informisati o njegovoj ceni.

Drugi o nama

NE ZABORAVITE!

Vi ste mera prostora u kom živite, pa zašto vaša kuhinja ne bi bila u skladu sa vašim potrebama?

Pozovite nas na

069/10-10-674

@ 2022 drvutak . Sva prava zadržana.