IDEJE I SAVETI

Ugaone kuhinje

Kod kuhinja ugaonog oblika, kao što im i sam naziv govori, nemoguće je izbeći ćoškove. Postoje različiti načini rešavanja ovog izazova, u tekstu ćemo prikazati neke od njih. Adekatvan pristup ovom problemu je veoma važan za male kuhinje, posebno ako su oblika ćiriličnog slova П, te postoje dva teže dostupna ugla.

Adaptacije

U današnje vreme, sa materijalima koji su nam dostuni je mnogo zahvalnije praviti različite kombinacije u stambenom prostoru nego što je to bio slučaj pre 30-40 godina. Ali, neke stvari i dalje ostaju izazov, posebno ako je u pitanju manji stambeni prostor koji je potrebno što bolje organizovati, kako bi njegovo iskorišćenje bilo što bolje.

KAKO DA NAPRAVITE ZANIMACIJU ZA NAJMLAĐE?

Potrebni su vam- štampač, makaze, bojice, flomasteri. Ako imate katalog sa nameštajem sjajno, u protivnom kolaž papir može dobro doći. 

VEŠERNICA

Mašina za sušenje veša je donela evoluciju u životne prostore! Terase su prestale da budu vešernica na kojima se pije kafa ispod rublja na žici,,...

ORMAR U DEČIJOJ SOBI

Za organizaciju ove dečije sobe koristili smo ideju sa Pinteresta, čiji je cilj bio da se podstakne samostalnost kod dece.

.